Letní rychlovka 2023

posted in: Srazy | 12

Letní rychlovka 2023_ikona

 

Ahoj všem BDSM / fetiš styl vyznávajícím lidičkám! 🙂

Po delší odmlce si Vás tímto dovolujeme pozvat na pokecové setkání v Praze 10 – Záběhlicích, v oblíbené restauraci sportovního areálu Hamr. (Pozor, je ještě jedna provozovna Hamru v Braníku, tam ne!)

Setkání proběhne v sobotu 23. 9. 2023 a začíná v 15 hodin.

Kdo to ještě neznáte, jedná se o velice solidní podnik se samobslužnou jídelnou, s několika vnitřními lokály a zahrádkami, venkovním grilem a stánkem se zmrzlinou, umístěný v bezprostřední blízkosti Hamerského rybníka, který je oblíbenou sportovní, turistickou a cyklistickou destinací v Praze. Kromě toho je zde možnost sportovního vyžití na přilehlých sportovištích při předchozí rezervaci (nezajišťujeme).

https://www.hamrsport.cz/cs/zabehlice/restaurace/

Máme rezervováno venkovní sezení na méně frekventované zahrádce se slunečníkem, v případě nepřízně počasí budeme sedět ve vnitřním lokálu s výhledem na Hamerský rybník.

Pokud jde o ceny, jsou velmi rozumné, jídlo se zde dá zakoupit kolem 100 Kč bez přílohy, příloha do 35 Kč, gril o něco dražší, ale žádná hrůza, kynutý knedlík s tvarohem za 65 Kč, nakl. hermelín 65, pivo tankový Prazdroj za 54, desítka Radegast za 43, Kozel 11 za 46, rozlévané víno za 28 Kč, zmrzlina kopeček za 22 Kč, káva 35-65 Kč. Vše i viz. ceník na odkazu nahoře.

Co Vás čeká? Samozřejmě setkání s Vašimi přáteli a známými, případně s podobně založenými nováčky a možný pokec na klubová i neklubová témata. Na akci není vyžadován dress-code, vzhledem k tomu, že jde o civilní podnik, o víkendu hojně navštěvovaný např. rodinami s dětmi. Lehké prvky fetiš nezakazujeme, ale buďte rozumní. 🙂

Víte-li o někom, koho by mohla tato akce zaujmout, předejte mu, prosím odkaz na tuto pozvánku. Budeme rádi, když odkaz na tuto akci budete šířit na sociálních sítích.

Prosíme o předchozí registraci včetně případných doprovodů. Na základě této registrace upravíme rezervaci v restauraci a ostatní budou vědět, na koho se mohou těšit. Kdo přijde bez rezervace, bude muset sezení řešit individuálně a možná bude problém sedět pohromadě.

Doprava na místo je autobusem do stanice V Korytech, event. Pod Vinicí (BUS 101, 188), případně autem např. přes Zahradní město (Jižní spojka), Bohdalec nebo Hostivař. Parkování je možné na parkovištích pro návštěvníky přímo v areálu.

Registrace a veškeré dotazy ke srazu prosím pouze na moji adresu

PETpremecek29(zavinovačka)gmail.com

(místo zavinovačky samozřejmě znak @ – ochrana zde na webu)

Těšíme se na opětné setkání v Praze! 🙂

S touto pozvánkou oslovujeme lidi z dojezdové vzdálenosti, zváni jsou však samozřejmě všichni, kdo jsou ochotní do Prahy na odpoledne vážit cestu! 🙂

Vaši věrní

Přemeček s Přemečkou

 

TABULKA REGISTROVANÝCH ÚČASTNÍKŮ – PROSÍM KLIKNI ZDE:

12 Responses

  1. Jako, moc rád dorazím, tohle místečko mám hned za barákem 🙂 Takže si píšu do deníčku. Sem tu sice nováček, ale už se moc těším na lidičky, kteří jsou podobně zaměření jako já 🙂 Brzy na viděnou.

    • Ahoj. Taky se těším. 🙂 Jinak, poptal jsem v restauraci toho pejska na vodítku. Namají s tím problém a nemusí mít košík ani na venkovní terase, ani na prosklené verandě. Jen pejsek nesmí nikoho pokousat. Tak doufám, že je dobře vychovaný! 🙂

  2. Přátelé, jsa z Prahy, rád bych se přidal k tomuto bohulibému setkání, mám však na tento víkend dlouhodobě domluvenou akci mimo Prahu, takže vás touto cestou velmi zdravím a přeju fajn setkání… + těším se na příští sraz s vámi!
    Xavík

  3. Aktualizace registrací (13.9.2023, 15:34)
    http://www.fetisaci.cz/store/mdn/pic/letni-rychlovka-2023-registrovani.html

  4. Jem jeden dotaz ještě, jak se tam poznáme? 😀 Je tam rezervace na nějaké jméno?

  5. Pomóc sem tu a nikde vás nevidím. Kdyžtak , může mi někdo zavolat a odnavigovat mě?

  6. DĚKUJI VŠEM, KDO DORAZILI NA SRAZ A TĚŠÍM SE NA DALŠÍ SETKÁNÍ NA AKCÍCH TOHOTO KLUBU. 🙂

    Celkový počet srazujících: 10. Nálada: dobrá. Nováčkové: 2. Délka akce: 7,5 hod.

  7. Díky za pozvání a uspořádání Rychlovky. Bylo moc fajn mít čas si bezstarostně pokecat s fajn lidmi a dát si dobré jídlo. 😁 🍽 ☕

    • Není zač. 😀 Mohlo být lepší počasí, no, přece jen to asi chtělo víc letní termín. Ačkoliv teď už jsou zase docela slunná „babí“ odpoledne. Letos jsem vůbec nic nestíhal a vše se stále odkládalo. Na Hamru dobře vaří, a hlavně „za babku“. 😀 Nastává zimní pololetí, tak napříště bychom se mohli schoulit v nějaké příjemné vnitřní hospůdce nebo kavárničce. 🙂

Leave a Reply