Po Jarním vábení V.

posted in: Srazy | 0

Dne 14. května 2016 proběhl v Brně pátý ročník Jarního vábení. Jaro nás vyvábilo na turnaj v minigolfu. Sešlo se nás 27. Minigolf si účastníci užili a místo jedné hodiny jsme ho hráli bezmála dvě. ? Správce byl vlídný a pozorný. Nasmáli jsme se a sportovně vyžili.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Není divu, že tento souboj v nás vzbudil hlad a žízeň. Posezení jsme měli rezervované v blízké restauraci Jednička. Skvěle tam vaří, ale to je asi tak všechno. Tentokrát nás velmi zklamala obsluha.
V Jedničce jsme vyhlásili vítěze turnaje.

 

H4ráli jsme o první tři místa, v kategoriích žena – muž. Kategorii žen vyhrála I. místo Iva, II. místo Dita a III. místo Zora. Děvčata za svoje výkony dostaly Diplomy a vibrační duovajíčka. Z mužů se nejlépe umístil Filip a hned za ním Jarda.

O třetí místo si hodili Jim, Jirka a Sami Filajovým Quálíkem do Tondova klobouku.Jim se trefil jako jediný, proto mu zaslouženě náleží III. místo. I muži byli odměněni Diplomem a krabičkou svorek.

Myslím, že se turnaj povedl, a proto určitě sehrajeme další mač. Po ukončení setkání v Jedničce se s námi někteří rozloučili a ti kdo zůstali, šli ještě pobýt na zahrádku U Kosa a okouknout přehradu (když už jsme tam byli) 🙂 . U kotvy jsme se společně vyfotlili a poté rozloučili.

Pro úplnost výsledky první trojice z řad mužů i žen a počet úderů:

MužiŽeny
Filip46 ranIva58 ran
Jarda55 ranDita70 ran
Jim, Sami, Jirka59 ranZora71 ran
Děkuji všem, kteří se zúčastnili a těším se na viděnou na některé z budoucích akcí. Sommers.

Leave a Reply