Jarní vábení VII.

posted in: Srazy | 2

7JVik

 

Uuuuuužžžžžžž nás jaro po roce zase vábí do přírody.

Tentokrát se sejdeme se v sobotu 19. května 2018 ve 12:00 hodin na vyhlídkovém místě u Hotelu Velká Klajdovka. Čili zde N 49°13.00507′, E 16°40.83328′.

Půjdeme pomaloučkou procházkou ke druhému vyhlídkové místu Naučnou stezkou Hádecké lomy a okolí, můžeme nakouknout do bývalého lomu Džungle, poté naše kroky budou směřovat do Lamacentra. Tam se tak hoďku zdržíme obdivováním a krmením tamních zvířátek. Projdem Etážový lom a Cestou rákosím nakoukneme i do Růženina lomu. Nakonec proběhneme stepní svahy s občasně roztroušenými dřevinami a vzácnými květinami v Přírodní památce Velká Klajdovka. Procházka je dlouhá cca 4 km. Zakončíme ji v Líšeňském pivovaru dobrým pozdním obědem, chlazeným pivkem a dalšími dobrotami.

V Lamacentru se platí vstupné. Osoby do 12 let – 30 Kč, od 12 let 50 Kč. Kdo bude chtít zvířata krmit, připlatí si 20 Kč. Toto si platí každý sám stejně tak i konzumaci v restauraci, kde setrváme dle zájmu a nálady do 17.–18. hodin.

Obě nabízené aktivity jsou dobrovolné. Pokud chcete jít jen na procházku nebo jen do restaurace, napište mi to prosím, ať vím, kolik nás kde bude. Registrace na sedmý ročník Jarního vábení probíhá opět pouze zasláním Vaší přihlášky na adresu sommers-srazy@post.cz. Bez této registrace s Vámi nebude počítáno do restaurace. Děkuji za pochopení.

Na tuto akci jsou žádoucí rodinní příslušníci a Quálíci, protože je civilní.

Těším se na viděnou.  Somm

 

PořadíNickPřijel/a/Poznámka
1.SommersJaro volá: Jdeme do přírody :-)
2.PETpremecek29"Těšííííííííím :-) :-) :-)"
3.Ararat
4.Plusjednička + E.
5.Kanousek
6.Latexáček
7.Ny.Fe
8.Radek
9.Iglite
10.FiQuato jsem já, to filajové, ušaté, kdyby někdo nevěděl :-D

 

2 Responses

  1. Přijedu – už balím. 🙂

  2. ararat: Ari – já už mám sbaleno…! 😀

Leave a Reply