Jarní vábení VI.

posted in: Srazy | 12

JVVIna

Ani letos Vás neochudím o Jarní vábení.

Sejdeme se v sobotu 13. května 2017 v 11:50 hodin na Kapucínském náměstí u vchodu do kapucínské krypty – zde: N 49°11.492′, E 16°36.594′.

Snad to nebude znít morbidně, ale chtěla bych Vám ukázat jednu z dalších zajímavostí města Brna – kapucínskou kryptu a přilehlý kostel. A abychom si z prohlídky odnesli co nejvíce historických informací, domluvila jsem ji tedy s komentářem průvodkyně a začne ve 12:00 hodin. Prohlídka těchto dvou objektů bude trvat cca hodinu a půl. Cena je 70 Kč za osobu.

Bude-li krásné jasné počasí, tak po troše historie vyběhneme na věž Staré radnice a potěšíme svoje očka výhledem na Brno. Opravdu je se na co dívat. Vstupné na věž je 60 Kč.

Mezi 14:30 a 15.00 se přesuneme do restaurace Baroko na Orlí ulici čp 17. Je to cca 285 metrů – 5 minut chůze. Zde si můžeme dát pozdní oběd, svlažit hrdlo a popovídat si o všem, co se od posledního setkání událo. Restaurace je v podzemí, má pěkný vzhled sklepení a je nekuřácká. Setrváme tam podle zájmu a nálady, do 17. – 18. hodiny.

Všechny tyto nabízené aktivity jsou dobrovolné. Pokud chcete jít jen na prohlídku nebo jen do restaurace, napište mi to prosím, ať vím, jaký počet účastníků kam mám nahlásit. Registrace na šestý ročník Jarního vábení probíhá opět pouze zasláním Vaší přihlášky na adresu Sommers@email.cz. Bez této registrace s Vámi nebude počítáno do krypty ani do restaurace. Děkuji za pochopení.

Vstupné a útratu v restauraci si platí každý sám. Dodržte prosím čas srazu 11.50 hodin.  Ať průvodkyni nenarušujeme další prohlídky. Díky za pochopení.

Na věž a do restaurace mohou i Quálíci. Tento srazík je civilní.

Těším se na viděnou.  Somm

PořadíPřijel/a/NickPoznámka
1.PřijelaSommers:-) jarní těšení
2.PřijelaPřemečka
3.PřijelLatexáček
4.PřijelNy.Fe
5.NepřijelGradolabz
6.PřijelaArarat
7.PřijelaSamantha
8.PřijelaLady Ellen
9.PřijelVlk
10.PřijelaGuengl
11.Odhlásil seRubber77
12.PřijelMagnas
13.PřijelIglite

12 Responses

  1. PŘIJEDU – SAMOZŘEJMĚ

  2. gradolabz

    rád přijedu

  3. 777

  4. škoda, že zrovna jedu do Atíku

  5. Ahoj. Kde se tady přihlásím? Dimik ze SPL

  6. Aby někdo nezapomněl kolek je hodin, tak zajímavé hodiny: http://lovedbdb.com/nudemenClock/index2.html

    Ny.Fe

  7. Oprava: samozřejmě patří místo „kolek“ KOLIK.

  8. Těším, těším na srazík… Prostě móóóc! 🙂

  9. Velmi poučné Vábení, kdo nebyl, zaváhal! Kromě „hlavní velitelky“ také by se slušelo poděkovat paní, která nás jak kryptou, tak i kostelem provázela.

    Ny.Fe

  10. Bylo to vynikající.
    Návštěva krypty s kostelem velmi poučná a inspirující díky zajímavému výkladu paní průvodkyně.
    Následné takžka labuřnické hody v příjemné restauraci byly krásnou tečkou za setkáním.
    Dnes (v neděli) jsem dohopkal po D1 domů sice kolem 23:00 ale také jsem navštívil několik zajímavých přátel a i si něco echt dovezl do sbírek.
    Víkend byl bez chyby :-).

  11. Ahojky. Víkend byl prímový. Návštěva kapucínské krypty zajímavá. Bohužel jsem si z víkendu přivezla nějakou střevní srajdu, takže už cesta RegioJetem z Brna byla trochu méně komfortní a neměla jsem nakonec ani chuť skouknout na přehrávači Kukyho. Namísto toho přišel ke slovu Brufen a horečka v noci. Teď se léčím mírnou dietou a živ. uhlím. 🙁 Přes tuhle mírnou nepříjemnost už se těším na další společnou fajn akci. 🙂

Leave a Reply